Wil je een huis kopen? Beschrijf het en laat onze APP de rest regelen.

Ben je het zat om kostbare uren van je dag te verspillen aan het zoeken naar een huis op internet of het bezoeken van huizen die niet interessant voor je zijn? Laat een verzoek achter bij onze APP en laat het werk voor je doen door het huis te vinden dat aan jouw behoeften voldoet. De zoekservice is gratis. Je betaalt alleen de normale makelaarskosten aan een van onze partnermakelaars in geval van aankoop.

Dien nu je verzoek in!!!

1

Beschrijf het appartement dat je zoekt tot in elk detail.

2

Onze technologie en onze adviseurs zullen een huis voor jou vinden.

Klik hier

Je zult geen tijd meer verspillen.

Je hoeft niet langer tijd te verspillen aan het zoeken naar aanbiedingen op verschillende websites. Met onze service kun je je aankoop gemakkelijk doen. Zodra onze technologie een geschikt appartement voor je vindt, zullen we contact met je opnemen.

Homeappp.com acquistare casa
Homeappp.com comprare casa

Je hebt toegang tot alle vastgoedkansen op de markt.

Onze technologie stelt je in staat om geen enkele kans te missen om het ideale appartement voor jou te kopen. Het niet kennen van alle beschikbare opties kan ertoe leiden dat je een eigendom kiest dat niet aan je behoeften voldoet of te veel betaalt. Met onze technologie kun je alle beschikbare opties evalueren en de beste keuze maken.

Alle voordelen die je zult hebben.

Ontdek alle voordelen waar je toegang toe zult hebben met onze gratis service. Je betaalt alleen de normale makelaarskosten aan een van onze partnermakelaars in geval van aankoop.

Tijdsbesparing: Je hoeft niet langer uren door te brengen met het zoeken naar een huis op vastgoedportalen.

Geldbesparing: Onze technologie zal je helpen een appartement te vinden tegen een voordeligere prijs.

Toegang tot exclusieve vastgoedobjecten: Onze service geeft je toegang tot exclusieve vastgoedobjecten, nog voordat ze op vastgoedportalen worden gepubliceerd.

Mogelijkheid om het perfecte huis binnen je budget te vinden: Onze APP helpt je het perfecte huis binnen je budget te vinden.

Ondersteuning bij het organiseren van bezichtigingen: onze partnermakelaars zullen je helpen bij het organiseren van bezichtigingen van vastgoedobjecten die je interesseren.

Gratis service: Je hebt gratis toegang tot de meest geavanceerde service van dit moment. Je betaalt alleen de normale makelaarskosten aan een van onze partnermakelaars, maar alleen in geval van aankoop, via hen.

Heb je vragen? Vind de antwoorden...

Hoe werkt jullie service?

Laat een verzoek achter op onze APP waarin je je behoeften specificeert, en onze technologie zal gratis het juiste huis voor jou zoeken. Je betaalt alleen de normale makelaarskosten aan een van onze partnermakelaars in geval van aankoop, via hen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van jullie service

Onze technologie integreert met een uitgebreid netwerk van adviseurs, wat betekent dat je de kans vergroot om het huis van je dromen te vinden. Bovendien worden alle eigendommen die aan je worden voorgesteld geselecteerd door onze expertpartners op basis van jouw behoeften, waardoor je tijd bespaart bij het bekijken van huizen die niet aan je wensen voldoen.

 Is jullie service gratis?

Ja, onze zoekservice is volledig gratis voor jou. Je betaalt alleen de normale makelaarskosten aan een van onze partnermakelaars in geval van aankoop, via hen. We worden betaald door onze vastgoedpartners die profiteren van onze service.

Over ons.

We zijn een "Proptech" startup bestaande uit een team van experts met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector en professionals op het gebied van digitale marketing. Onze service is ontworpen om de uitdagingen aan te gaan waarmee mensen worden geconfronteerd bij het kopen van een huis.

Het zoeken naar een huis alleen is vaak een complexe taak, omdat het monitoren van alle beschikbare aanbiedingen tijd en energie kost. In de loop der jaren hebben we begrepen dat mensen hulp nodig hebben vanwege de technische en juridische uitdagingen van de vastgoedmarkt.

Onze APP maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën van dit moment, waardoor we een effectieve service kunnen bieden die je helpt tijd en moeite te besparen bij het zoeken. Op deze manier kun je efficiënt het huis van je dromen vinden zonder je zorgen te maken over de complexiteit van de vastgoedmarkt.

In welke gebieden bieden jullie je service aan?

We bieden onze service in heel Italië aan en binnenkort ook in andere landen.

Is mijn privacy beschermd?

Onze adviseurs kunnen alleen de informatie zien met betrekking tot je verzoek en niet je persoonlijke gegevens. Onze software zal je automatisch een e-mail sturen wanneer er een appartement is dat aan je verzoek voldoet.

Kan ik mijn verzoek annuleren?

Natuurlijk, je kunt dat op elk moment doen. Je hoeft ons alleen maar een bericht te sturen via ons contactformulier.

Zijn jullie een vastgoedkantoor?

Nee, we zijn geen vastgoedkantoor. De advies- en bemiddelingsactiviteit zal worden uitgevoerd door vastgoedmakelaars (regelmatig gemachtigd) die onze partners zijn.

© HomeAppp.com  Alle rechten voorbehouden ZMQ S.R.L. Piazza Bologna 1 Roma Partita Iva 16879251003 

Privacy Policy- Cookie Policy -Algemene voorwaarden en servicevoorwaarden.