Vrei să cumperi o casă? Descrie-o și lasă ca aplicația noastră să se ocupe de restul.

Ești obosit să îți pierzi ore prețioase din zi pentru a căuta o casă pe internet sau pentru a vizita case care nu te interesează? Lasă o solicitare aplicației noastre și ea va face munca pentru tine, găsind casa care corespunde nevoilor tale. Serviciul de căutare este gratuit. Vei plăti comisioanele normale ale agenției către una dintre agențiile noastre imobiliare partenere doar în cazul în care faci o achiziție.

Lasă-ți solicitarea!!!

1

Descrie apartamentul pe care îl cauți în fiecare detaliu.

2

Tehnologia noastră și consilierii noștri îți vor găsi casa.

Apasă aicii

Nu îți vei mai pierde Timpul.

Nu va trebui să mai pierzi timpul căutând oferte pe diferite site-uri. Cu serviciul nostru, îți poți face achiziția cu ușurință. De îndată ce tehnologia noastră va găsi un apartament potrivit pentru tine, te vom contacta.

Homeappp.com acquistare casa
Homeappp.com comprare casa

Veți avea acces la toate oportunitățile imobiliare de pe piață.

Tehnologia noastră îți permite să nu ratezi șansa de a cumpăra apartamentul ideal pentru tine. Neștiind toate opțiunile disponibile ar putea duce la alegerea unei proprietăți care nu îți satisface nevoile sau la plata unui preț prea mare. Cu tehnologia noastră, poți evalua toate opțiunile disponibile și poți face cea mai bună alegere.

Toate avantajele pe care le veți avea.

Descoperă toate avantajele la care vei avea acces cu serviciul nostru gratuit. Vei plăti comisioanele normale ale agenției către una dintre agențiile noastre imobiliare partenere doar în cazul în care faci o achiziție.

Economisirea timpului: Nu va mai trebui să petreci ore căutând o casă pe site-urile imobiliare

Economisirea banilor: Tehnologia noastră te va ajuta să găsești un apartament la un preț mai convenabil.

Acces la proprietăți imobiliare exclusive: Serviciul nostru îți va oferi acces la proprietăți imobiliare exclusive. Înainte ca acestea să fie publicate pe site-urile imobiliare.

Posibilitatea de a găsi casa perfectă în funcție de bugetul tău: Aplicația noastră te va ajuta să găsești casa perfectă în funcție de bugetul tău.

Asistență în organizarea vizitelor: Consilierii noștri imobiliari partenere te vor ajuta să organizezi vizitele la proprietățile imobiliare care te interesează.

Serviciu gratuit: Vei avea acces gratuit la serviciul cel mai avansat al momentului. Vei plăti comisioanele normale ale agenției către una dintre agențiile noastre imobiliare partenere doar în cazul în care faci o achiziție, prin intermediul lor.

Ai întrebări? Găsește răspunsuri...

 Cum funcționează serviciul vostru?

Lasă o solicitare pe aplicația noastră specificând nevoile tale, iar tehnologia noastră se va ocupa gratuit de căutarea casei potrivite pentru tine. Vei plăti comisioanele normale ale agenției către una dintre agențiile noastre imobiliare partenere doar în cazul în care faci o achiziție, prin intermediul lor.

Care sunt avantajele utilizării serviciului vostru?

Tehnologia noastră se conectează la o rețea largă de consultanți, ceea ce înseamnă că vei crește șansele de a găsi casa visurilor tale. În plus, toate proprietățile care îți vor fi propuse sunt selectate de experții noștri partenari în funcție de nevoile tale, evitând astfel pierderea timpului în vizionarea caselor care nu corespund dorințelor tale.

Serviciul vostru este gratuit?

Da, serviciul nostru de căutare este complet gratuit pentru tine. Vei plăti comisioanele normale ale agenției către una dintre agențiile noastre imobiliare partenere doar în cazul în care faci o achiziție, prin intermediul lor. Suntem retribuiți de partenerii noștri imobiliari care beneficiază de serviciul nostru.

Cine suntem noi.

Suntem o startup "Proptech" formată dintr-o echipă de experți cu peste 30 de ani de experiență în domeniul imobiliar și de profesioniști în domeniul marketingului digital. Serviciul nostru este conceput pentru a aborda provocările cu care se confruntă oamenii în timpul achiziției unei case.

Căutarea unei case singuri este adesea o sarcină complexă, deoarece monitorizarea tuturor ofertelor disponibile necesită timp și energie. De-a lungul anilor, am înțeles că oamenii au nevoie de asistență din cauza provocărilor tehnice și legale ale pieței imobiliare.

Aplicația noastră utilizează cele mai avansate tehnologii din moment, permițându-ne să oferim un serviciu eficient care te ajută să economisești timp și efort în căutare. Astfel, poți găsi casa visurilor tale în mod eficient și fără să îți faci griji cu privire la complexitatea pieței imobiliare.

În ce zone oferiți serviciul vostru?

Oferim serviciul nostru pe întreg teritoriul italian și în curând și în alte țări

Confidențialitatea mea este protejată?

Consilierii noștri pot vedea doar informațiile legate de solicitarea ta și nu datele tale personale. Software-ul nostru îți va trimite automat un email atunci când va exista un apartament care corespunde cererii tale.

Pot să-mi șterg cererea?

Desigur, poți face acest lucru în orice moment. Va trebui doar să ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului nostru de contact.

Sunteți o agenție imobiliară?

Nu, nu suntem o agenție imobiliară. Activitatea de consultanță și intermediere va fi efectuată de agenți imobiliari (cu abilitare regulată) care sunt partenerii noștri.

© HomeAppp.com Toate drepturile rezervate ZMQ S.R.L. Piazza Bologna 1 Roma Partita Iva 16879251003 

Privacy Policy- Cookie Policy -Condiții Generale și Termeni ai Serviciului.